+36 20 254 5438 info@bestar.hu

Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Bestar Hungary Kft. teljes egészében magántulajdonú cég.
A vállalat 2001-ben alakult, mint Bt. majd 2006-ban, mint Kft-ként folytatta működését azzal a céllal, hogy Magyarországon olyan modern céggé fejlődjön, mely kompakt szolgáltatást nyújt azon cégeknek, melyek a magyar kiskereskedelemben szándékoznak termékeikkel megjelenni, de nem rendelkeznek kapcsolati rendszerrel, illetve nincs megfelelő kereskedelmi csapatuk, logisztikájuk.

 

Elsősorban kis- és középvállalkozások részére nyújtunk segítséget a hatékony kereskedelem megszervezése területén. Egyre több ügyfelünk szembesül azzal a ténnyel, hogy ma már a “jó bornak” is kell cégér. A mai piaci versenyben csak a leghatékonyabb eszközöket alkalmazó, egységes és színvonalas arculattal, erős képviselettel rendelkező cég maradhat az élvonalban.

Ha átgondolt, igényes és egységes összhang van a gyártó és a kereskedő között, akkor az a termékre, a szolgáltatásra is rávetül, hozzájárulva a piaci ismertség majd a disztribúció, azaz a forgalom növeléséhez.

 

A Bestar Hungary Kft. olyan szakemberekkel dolgozik együtt, akik nemcsak jól képzettek és profik szakterületeiken, de együttesen, projektekben gondolkodva képesek egyedit és nagyot alkotni.

 

Célunk, hogy valóban hasznos ötleteket valósítsunk meg! Így az eredmény kézzelfogható, ügyfelünk maradéktalanul elégedett. Számunkra nincs kicsi vagy nagy munka. Feladat van! Egy vállalkozásnak segítségre van szüksége. Önnek is segítünk, ha úgy érzi, valami hiányzik a sikerhez. Lehet, hogy csak egy jó ötletre van szükség.

[blockquote text=”NÉZZE MEG MUNKÁINKAT! ÁLMODJON NAGYOT! EGYÜTT ELÉRJÜK!” show_quote_icon=”yes” quote_icon_color=”#6dacdf”]

ceg

Cégadatok

Cégalapítás:  2006
GLN azonosító:  5990687941008

Cégjegyzékszám:  Cg. 01-09-866611
Adószám:  13659374-2-43

Székhely: 1112 Bp., Sasadi út 130.
Posta cím: 5008 Szolnok, Munkácsy Mihály utca 40.